ЗБЕРІГАННЯ РОКАМБОЛЮ

Часник ярий найкраще зберігається в теплій (16- + 20 ° c), а озимий в прохолодному приміщенні (+ 1- + 3 ° c). Але на практиці як і де зберігати часник, садівники вибирають, на основі обсягів зібраного врожаю. Часник не є основним продуктом харчування, це приправа і тому місця багато не займає. Але якщо ви є шанувальником часнику і збираєте більше ніж один мішок, вам доведеться підключити і льох і ізольований балкон. Таким чином, тих, хто вирощує багато часнику і збирає пристойні врожаї, ми рекомендуємо зберігати мішки з часником в плетених кошиках, картоних коробках або дерев'яних ящиках в прохолодному місці при температурі від + 3 ° c і -5 ° с і вологості 50-80%. Нижче досвідчені фермери поділяться кількома варіантами для зберігання часнику безпосередньо в квартирі, домі, коморі.

в косах

в сітках

в солі

в харчовій плівці

в скляних банках

в попілу

в полотняних торбах

в парафіні

в луковій шелусі

в муці